„Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă

pamela-de-romania-a-pozat-in-craciunita-cea-mai-obraznica-bustul-generos-i-a-evadat-fara-drept-de-apel-din-lenjeria-fina-de-dantela-cancan-ro_5ff1819a24ba8.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile +18 care îl vor bulversa, cu siguranță, și pe Moș Crăciun. Simona Trașcă a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Atenție, imagini nerecomandate minorilor, dar nici cardiacilor! 

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], am intrat în posesia unor fotografii de-a dreptul fierbinți cu una dintre cele mai sexoase blonde din showbiz, Simona Trașcă.

Fosta asistentă TV, supranumită ”Pamela de România”, a fost protagonista unor momente puțin spus incendiare, care, cu sigurantă, vor fi atent studiate de suflarea masculină.

Crăciunița cea mai „obraznică”

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, recent, fosta asistentă TV a participat la o ședință „hot” cu temă de Crăciun. Când a profitat de un moment de respiro, Simona Trașcă se pare că a avut parte de o mică surpriză. Bustul extrem de generos i-a jucat feste și, la un moment dat, a ”evadat” din lenjeria fină de dantelă.

Lenjeria i-a jucat feste Simonei Trașcă

Blondina nu s-a arătat pe moment deranjată că a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit și a continuat să-și vadă liniștită de treabă. A  părut să caute ”acul în carul cu fân” în timp ce scotocea de zor în poșeta imensă.

Așa se face că fosta asistentă TV a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”, iar imaginile, +18, cu siguranță, îl vor bulversa și pe Moș Crăciun, pe lângă alți ”moși plătitori” de prin oraș.

Bustul generos al Simonei Trașcă a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă

S-a dezlănțuit la un party ”pe vechi”

După ce cluburile din Capitală au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu au fost nevoite să se reprofileze. Cele trei sexoase n-au renunțat la petrecerile fenomenale. Astfel că, de Ziua Națională, Brigada “Corupătoarele” a pus-o de un party ”pe vechi”.

Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu s-au “dezlănțuit” într-un apartament din Capitală, acolo unde au petrecut la dublu, de Sfântul Andrei și de Ziua Națională. Băutura și voia bună au fost elementele principale, acompaniate de dansuri provocatoare ale celor trei sexoase.

Împreună cu Ana Mocanu, Simona Trașcă a oferit o repriză de ”body shot”. Mai exact, Trască s-a contorsionat, într-o poziție „periculoasă”, iar fosta asistentă TV Ana Mocanu a luat un shot, fără să-l atingă cu mâinile, direct de pe spatele blondinei. Totul se pare că a fost filmat chiar de Loredana Chivu, care a dorit să surprindă momentul de senzație al prietenelor ei.

 

„Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, „Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă , Mozocu.Org , „Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, „Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă , Mozocu, „Pamela de România” a pozat în Crăciunița cea mai „obraznică”. Bustul generos i-a „evadat” fără drept de apel din lenjeria fină de dantelă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top