Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic

Ilie-nastase-si-ioana-740x493-1.jpg

Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic

Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic


Ilie Năstase ar fi agresat-o, vineri seară, pe soția sa, Ioana Simion. Ioana a apelat serviciul de urgență 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj de Poliție.

Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase
Ioana Năstase a fost cea care a sunat la 112, iar Poliția a intervenit la domiciliul acestora. Soția fostului tenismen le-ar fi spus polițiștilor, însă, că este vorba doar despre agresiune verbală și nu și de una fizică.Contactată de jurnaliștii ProSport, soția lui Ilie Năstase a confirmat informațiile care au apărut în prresă. Mai mult, soția fostului tenismen a spus că și-a dorit să iasă teafără din casa fostului tenismen și că este speriată de reacția soțuului său.

,,E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a spus Ioana Simion pentru ProSport.

Ioana a declrata că nu știe dacă va divorța de Ilie Năstase, dar că se va asigura ca cineva să fie tot timpul în preajma ei pentru a nu degenera situația.

,,Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a mai afirmat soția fostului tenismen.

Ioana Simion a apelat la 112, vineri seară, după ce soțul său, fostul tenismen Ilie năstase, ar fi agresat-o. Oamenii legii au ajuns acasă la cei doi și au făcut os curtă anchetă.

Ce spune Ilie Năstase
Ilie Năstase este acuzta sde soție că a bătut-o, însă, fostul tenismena declarat că nu își aduce aminte acest lucru.„Ce a aparut? Ca mi-am batut sotia, asa spune? Nu imi aduc aminte. Nu a facut plangere pentru ca mă respecta? Daca asa zice ea, intrebati-o pe ea mai bine”, a spus Ilie Năstase pentru PRO Sport.

Poliția a reacționat și a comentat incidentul: „În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”.

Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic , Mozocu.Org , Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic , Mozocu, Ioana Năstase a spus de la ce a pornit cearta cu Ilie Năstase. Tenismenul a agresat-o și fizic

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top