Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

Gabriel-Dorobantu-tanar.png

Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii


Gabriel Dorobanțu este unul dintre marii muzicienii ai țării noastre, cu un repertoriu impresionat și multe piese ce au devenit adevărate șlagăre de-a lungul timpului.

Cum arăta Gabriel Dorobanțu când era mic
Gabriel Dorobanțu este deja arhicunoscut în țara noastră, dar puțini știu cum arăta el, de fapt, atunci când nu cunoscuse faima. În tinerețe, cântărețul de muzică ușoară aproape că nu mai poate fi recunoscut. Suplu, cu o gropiță în bărbie și cu uniforma de militar, cântărețul era cu totul diferit față de acum, la 66 de ani.

Artistul a dezvăluit că voia să devină vedetă încă de când era mic, iar acum este fericit că a reușit să încânte publicul și munca să îi fie recunoscută.”În copilărie voiam să fiu vedetă, nu știam ce înseamnă lucrul asta. Nu știu cât sunt de vedetă, dar ce mi-am propus am făcut: am cântat pentru public, publicul mă răsplătește cu aplauze și îi sunt recunoscător. Învățăm cântece de la radio, încercăm să imit artiștii la modă, făceam spectacole pentru părinți. Nu am cântat pentru musafiri, dar am cântat pentru vecini și i-am convins. Era firesc să improvizez și o scenă, imaginația era bogată, credeam că suntem pe scenele mari ale lumii”, spune artistul.

Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată
Ajuns acum la o vârstă respectabilă, Gabriel Dorobanțu a dezvăluit de ce a ales să nu se căsătorească niciodată. El a spus că preferă viața de burlac și mai mult decât atât, se amuză pe seama celor care au probleme din cauza soțiilor.

„Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele”, spune Dorobanțu.

Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii , Mozocu.Org , Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii , Mozocu, Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top