Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone

56528995_2284993621559702_8299087266505031680_n-1.jpg

Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone

Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone


Germania va prelugi starea de carantină, din cauză că situația cazurilor de coronavirus pare că se nu îmbunătățește. De altfel, autoritățile au înăsprit restricțiile în unele regiuni.

Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone
Germania va prelungi carantina pentru încă trei săptămâni. Situația neplăcută a cazurilor de coronavirus, din țară, a determinat autoritățile să decurgă la această măsură. Totodată, sunt regiuni din Germania unde măsurile se înăpresc pentru limitarea răspândirii virusului, informează știrileprotv.roAnunțul a fost făcut de cancelarul german Angela Merkel, în urma unei întâlniri cu 16 premieri ai statelor federale germane. Pe data de 10 ianuarie, țara ar fi trebuit să iasă din carantină.

”Suntem acum în situaţii-limită în unele spitale şi din această cauză suntem nevoiţi să impunem noi restricţii astăzi. Vrem să prelungim restricţiile pe care le-am anunţat în decembrie până pe 31 ianuarie şi vom înăspri măsurile în unele regiuni”, a spus Angela Merkel.

Germanii sunt afectați de decizia autorităților. Reprezentanții domeniului HORECA sunt unii dintre cei care loviți de această măsură.

”Nu e nicio perspectivă. Şi avem nevoie urgentă de aşa ceva din partea guvernului şi a statelor federale. Măcar acum, un răspuns la cum vor continua lucrurile în general. Asta e ceea ce lipseşte”, a precizat Christoph Becker, directorul Asociației Restaurantelor și Hotelurilor.

Situația în alte țări
Situația nu este roz nici în celelalte țări europene. În Anglia începe ce de-a treia perioadă de carantină, de miercuri, însă, încă de marți au rămas străzile pustii. De asemenea, premierul Boris Johnson a precizat că în a doua parte a lunii februarie carantina s-a putea ridica din Marea Britanie, totuși, nu este de aceeași părere și unul dintre miniștrii săi. Acesta crede că și atât în frebruarie și după, carantina va mai persista.

”Nu putem anticipa cu certitudine că vom reuşi să ridicăm restricţiile în săptămâna care începe pe 15 sau pe 22 februarie. Cred că e corect să spunem că, odată ce intrăm în luna martie, ar trebui să putem ridica unele dintre aceste restricţii, dar nu neapărat în totalitate”, a precizat Michael Gove, șef de cabinet.

În Franța, în ceea ce privește campania de vaccinare, abia 500 de mii de oameni au fost vaccinați în primele șase zile. Asta în timp ce în Olanda abia miercuri se va da startul administrării vaccinului Pfizer populației, în contextul în care are 300 de mii de doze de ser Pfizer în depozit. Premierul Olandei a explicat amânarea începerii campaniei de vaccinare din motive de logistică. Ministrul Sănătății olandez a dat asigurări că vaccinarea se va amplifica de miercuri.

”De acum, vom amplifica, accelera şi simplifica strategia noastră de vaccinare. Extindem vaccinarea imediată pentru încă două categorii, la vârsta de peste 50 de ani: pompieri şi îngrijitori la domiciliu”, a spus Olivier Veran, ministrul Sănătății.În Scoția, în schimb, este o controversă legată de Donald Trump. După ce acesta a spus că vrea să vină aici să joace golf în ziua când Joe Biden va depunde jurământul de preluare a președinției SUA, premierul Scoției a precizat că nu vrea ca Donald Trump să facă acest lucru.

„În acest moment nu permitem nimănui să intre în Scoţia fără un motiv esenţial, iar asta se aplică (lui Trump) aşa cum se aplică oricui. Să vină în Scoţia ca să joace golf nu e ceea ce aş numi un “motiv esenţial”, a explicat Nicola Sturgeon, premierul Scoției.

Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone , Mozocu.Org , Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone , Mozocu, Germania prelungește carantina. Se iau măsuri mai dure în unele zone

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top