Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”

66436200_2566788210081542_5367085480628191232_n.jpg

Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”

Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”


Drama lui Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu este una dintre cele mai cunoscute persoane din România, iar povestea lui de viață poate să bată orice film. A fost bogat, dar a pierdut totul într-o secundă, iar pentru prima oară a vorbit despre cele mai dureroase perioade din viața sa.

Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”
Drama lui Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu este un designer de modă cunoscut atât în România, cât și și pe plan internațional. De-a lungul anilor, creațiile sale au fost purtate de vedete cunoscute, având un succes incredibil. Cu toate astea, Cătălin Botezatu a trăit o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut toată averea și a trăit cea mai complicată perioadă din viața sa. Acesta a vorbit pentru prima oară despre suferința sa și despre pierderile sale.„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie. Am muncit enorm pentru tot ceea ce am. Am avut mereu încredere în tot ceea ce pot să fac„, a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.Cătălin Botezatu a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost diagnosticat cu cancer. În urmă cu câteva luni 11 medici i-au făcut investigații pentru a se asigura că se simte bine. „Am avut cancer, am suferit 5 operaraţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge. Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România.”, a mai spus designerul de moda. Cătălin Botezatu a menționat că anul acesta a avut parte de cea mai tristă aniversare, pentru că era obișnuit să-și organizeze o petrecere foarte mare, cu 500 de persoane. „Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în seamenea situaţii tot singur te simţi”, mărturisește Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă român a vorbit și despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața lui. Botezatu a povestit despre perioada în care a fost închis, susținând că a fost judecat pe nedrept. Acesta a fost închis chiar în noaptea de Crăciun, acela fiind momentul în care a pierdut tot.„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”, a spus Cătălin Botezatu.

Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid” , Mozocu.Org , Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid” , Mozocu, Drama lui Cătălin Botezatu. Declarații șocante din perioada în care a fost închis: „Am vrut să mă sinucid”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top