Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu!

Ne-ar părea rău să mâncăm asemenea capodopere!

Ați auzit de tânărul Jose (16 ani) de pe Instagram, care transformă mâncarea „plictisitoare” pentru vegetarieni în ceva foarte frumos și interesant?

În prezent el are 1.2 milioane de abonați și prepară smoothie-uri, care ar trebui să devină exponate în cele mai bune muzee din lume.

Deși petrecea cea mai mare parte din zi la școală, Jose oricum găsea timp pentru crearea acestor opere incredibile de artă.

Prepararea propriu-zisă a smoothie-ului durează doar câteva minute, dar întocmirea conceptului, crearea unei capodopere din ingrediente și plating — toate acestea pot ocupa și câteva zile.

Jose spune că plating-ul este cel mai complicat pas, deoarece totul depinde de timp. Smoothie-ul începe să se topească. De aceea, procesul de decorare trebuie realizat foarte rapid.

Jose folosește coloranți alimentari naturali, ca să adauge colorit deserturilor sale. De exemplu, pepenele galben, mango, fructele de pădure, kiwi etc.

Și toate elementele sunt comestibile!

Abonații lui Jose adoră pietrele prețioase din creațiile lui. Acestea sunt preparate din suc de căpșuni, lapte de cocos, îndulcitor și agar-agar.

Tânărul cumpără întotdeauna fructe proaspete și le dă la congelator. După ce îngheață, ele capătă o minunată nuanță pastelată.

Da, principalul truc se rezumă la folosirea anume a fructelor congelate. De asemenea, Jose recomandă tuturor să nu economisească, când vine vorba de investirea banilor într-un blender bun.

În luna decembrie a anului trecut acest tânăr talentat a absolvit școala. Când vine vorba de planurile de viitor, Jose spune că vrea să-și lege viața de o profesie corelată cu artele.

Asemenea frumusețe trebuie neapărat apreciată! Dacă vă place îndeletnicirea lui Jose, puteți întotdeauna să vă abonați la pagina lui de pe Instagram.

Vi s-a făcut deja foame?


Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu! , Mozocu.Org , Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu! , Mozocu, Deserturile fabuloase preparate de un băiat de 16 ani — locul lor este la muzeu!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale