Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară!

Vă prezentăm rețeta unui desert minunat, preparat fără coacere. Este delicios și se pregătește foarte ușor. Haideți să începem!

INGREDIENTE:

-300 g de căpșuni;

-100 g de biscuiți;

-400 g de iaurt natural, fără aditivi;

-1.5-2 tablete de ciocolată albă;

-10 g de gelatină;

-50 ml de apă.

MOD DE PREPARARE:

1.Turnați apa rece peste gelatină. Amestecați foarte bine și lăsați-o să se hidrateze, respectând instrucțiunile indicate pe ambalaj.

2.Spălați căpșunile și tăiați-le în feliuțe subțiri.

3.Tapetați un bol cu fundul rotunjit cu folie alimentară. Așezați feliuțele de căpșuni pe fundul și pereții vasului respectiv (într-un singur strat) și puneți-l deoparte.

4.Pregătiți crema: topiți ciocolata pe bain-marie și amestecați-o cu iaurtul. Dacă crema nu va fi destul de dulce, adăugați puțin zahăr pudră în ea.

5.Încălziți gelatina hidratată pe bain-marie sau în cuptorul cu microunde până se va dizolva complet. În niciun caz nu o aduceți până la punctul de fierbere, deoarece astfel își va pierde toate proprietățile!

6.Adăugați gelatina dizolvată în cremă și amestecați foarte bine.

7.Asamblați desertul: turnați puțină cremă în bolul, pe care l-ați tapetat cu căpșuni. Apoi așezați un strat de biscuiți pe ea. Puteți să folosiți biscuiți digestivi sau tip „Petit Beurre” — atât întregi, cât și fărâmițați (după cum doriți).

8.După aceasta urmează un strat de cremă, pe care trebuie să-l acoperiți cu un strat de căpșuni. Alternați straturile de cremă, biscuiți și căpșuni până veți umple bolul. Dar luați în considerație faptul că ultimul strat trebuie să fie reprezentat de biscuiți.

9.Dați desertul la frigider pentru minim 3 ore sau peste noapte. După ce se va închega, răsturnați-l pe un platou și îndepărtați folia alimentară de pe suprafața lui. Puteți să-l serviți!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară! , Mozocu.Org , Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară! , Mozocu, Desertul „Norii de căpșuni” (fără coacere) — o adevărată capodoperă culinară!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale