Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

vulpita-si-viorel-600x548-1.jpg

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei


Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Anul acesta lucrurile au stat diferite pentru soții de la Blăgești.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel
Anul 2020 a venit cu schimbări majore pentru toată lumea, mai ales pentru cuplul format din Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi s-au schimbat viața total de cand au apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Dacă până acum erau acasă la Blăgești, iată că de data aceasta, de Revelion, aceștia s-au distrat în compania nașilor viitorului lor copil.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Pentru că nu aveau cum să petreacă singuri noaptea dintre ani, Veronica și Viorel Stegaru au fost de Revelion la Liliana Moise, iar aceștia au petrecut toată noaptea. Au mâncat, au băut, au dansat și au cântat melodiile lor, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei, potrivit spynews.ro.Însă, se pare că nici măcar pentru noaptea dintre ani cei doi nu au luat-o pe fiica lor, care este în continuare la Blăgești alături de bunici. Chiar dacă soții Stegaru i-au trimis haine, jucării și dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acete lucruri nu au putut să acopere prezența lor fizică.

Cum s-a schimbat viața Vulpiței și a lui Viorel în 2020
Anul 2020 a adus numai schimbări în bine pentru soții Stegaru. După ce aceștia au venit la Acces Direct cu o poveste care la prima vedere părea destul de serioasă, dar care s-a dovedit că de fapt a fost doar o înscenare a Veronicăi, cei doi au devenit două persoanaje plăcute de cei de acasă, iar Vulpița și Viorel au petrecut mai multe luni la București.

Cu această ocazie viața li s-a schimbat radical, mai ales că au avut parte de noi experiențe, dar și de întâlniri cu oameni importanți din România. Aceștia au cunoscut-o și pe Liliana Moise, o interpretă de muzică populară cu care au lansat și două piese și cu care au devenit prieteni.

Cântăreața a hotărât împreună cu soțul ei chiar să devină rude cu Veronica și Viorel, asta după ce tânăra a rămas însărcinată. Artista a decis să fie nașă băiețelului pe care Vulpița îl poartă în pântece, iar în doar câteva luni aceasta urmează să și nască!

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei , Mozocu.Org , Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei , Mozocu, Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top