Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor!

Astăzi vă vom prezenta rețeta cremei de albușuri și unt. Ea își menține bine forma și se potrivește excelent pentru decorarea torturilor și brioșelor (pentru crearea florilor din cremă). Se prepară pe baza bezelei elvețiene.

O porție de cremă este suficientă pentru decorarea a 12 brioșe.

INGREDIENTE:

-3 albușuri de ouă (medii ca dimensiune);

-120 g de zahăr;

-170 g de unt la temperatura camerei;

-adaosuri — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Mai întâi separați cu grijă albușurile de gălbenușuri, astfel încât nicio picătură de gălbenuș să nu ajungă în albușuri.

2.Apoi transferați albușurile și zahărul într-un vas termorezistent. Puneți-le pe bain-marie, astfel încât fundul bolului să nu se atingă de apă.

3.Transferați construcția respectivă pe foc moderat și, folosind mixerul pornit la viteza minimă, bateți albușurile și zahărul. Acest proces durează aproximativ 8-10 minute, până când bezeaua se va încălzi până la aproximativ 60°C. Zahărul trebuie să se dizolve în totalitate. Este important ca vasul și telurile mixerului să fie uscate și degresate. Altfel albușurile nu se vor bate.

4.Luați bolul de pe bain-marie și bateți bezeaua până când se va răci complet. Noi am transferat-o în bolul de la mixerul staționar și am continuat să o batem cu ajutorul lui.

5.Apoi încorporați treptat untul la temperatura camerei. Adăugați-l în porții mici (propriu-zis câte o linguriță), la fiecare 30-60 secunde. Înainte de a adăuga următoarea porție, asigurați-vă că precedenta a fost încorporată complet în cremă.

Este important ca untul și bezeaua să aibă aproximativ aceeași temperatură: astfel crema nu se va tăia și nu va forma cocoloașe. Scoateți untul din frigider cu circa 2 ore înainte de începerea preparării cremei: tăiați-l în cubulețe și lăsați-l să se răcească până la temperatura camerei.

6.Dacă doriți, puteți să adăugați ciocolată topită și răcită sau 2 lingurițe de piure dens de fructe. Puteți să adăugați o linguriță de extract de vanilie sau oricare alt aromatizator (de exemplu, lichior). Bateți crema încă o dată. Ea iese foarte densă, pufoasă și gingașă.

7.Această cremă poate fi colorată în orice nuanță cu ajutorul coloranților alimentari (sub formă de gel).

Această cremă își menține excelent forma, iar dacă este dată la frigider, devine încă mai densă. Ea va fi pe placul amatorilor cremei de unt, deoarece gustul untului este destul de evident.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor! , Mozocu.Org , Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor! , Mozocu, Cremă de albușuri și unt — potrivită pentru decorarea torturilor și brioșelor!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale