Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

sambata-seara-1.jpeg

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică


Mirabela Dauer are o carieră impresionantă în spate, fiind una dintre cele mai apreciate și cerute artiste de mai bine de douăzeci de ani. Cu toate acestea, pensia pe care o primește după o viață întreagă pe scenă este destul de modestă. Iată câți bani ia Mirabela Dauer de la stat!

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer
Și-a făcut debutul muzical în 1963, alături de formația Roșu și Negru. Alături de celelalte nume grele ale muzicii pop românești, precum Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer a fost o răsfățată a publicului. A mers în sute de turnee, unele chiar și peste Ocean, și a susținut mii de concerte. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai remarcabile prezențe din muzica românească din ultimii 40 de ani.

Artista are în palmares peste 40 de albume, iar printre piesele ei de succes se numără: ”Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” și ”Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, având un repertoriu de peste 1000 de cântece.Ai zice, așadar, că pensia primită după o viață întreagă pe scenă e cel puțin impresionantă. Ei bine, nu e deloc așa. Pensia artistei este de doar 760 de lei.

Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră
În ciuda faptului că are o pensie de doar 760 de lei, artista nu se plânge. E mulțumită cu câte a realizat și cu faptul că are un acoperiș deasupra capului. Vorbind despre pensia sa, Mirabela spunea că-și iubește țara și că nu o supără că are o pensie atât de mică.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, declara interpreta în urmă cu ceva timp.

„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai spus îndrăgita solistă.

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică , Mozocu.Org , Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică , Mozocu, Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top