Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa!

Biscuiții „Piersicile dulci” se prepară dintr-un aluat fraged (foarte fin) și o umplutură simplă. Au un aspect natural, foarte frumos. Nu conțin chimicale: de aceea, puteți să răsfățați atât adulții, cât și copiii cu ei! Se pregătesc ușor, dar arată pur și simplu divin!

Puteți să adăugați nuci mărunțite și pudră de cacao în umplutură sau să folosiți lapte condensat caramelizat — după gustul dumneavoastră. Acești biscuiți sunt într-atât de gustoși și apetisanți, încât uneori puteți să vă permiteți să-i savurați! Gătiți cu multă plăcere!

INGREDIENTE (PENTRU 11 PIERSICI MARI):

Pentru aluat:

-400 g de făină (+/-);

-10 g de praf de copt;

-180 g de unt;

-180 g de smântână fermentată 20%;

-180 g de zahăr.

Altele:

-±5 linguri de lapte condensat (sau smântână fermentată);

-un morcov;

-jumătate de sfeclă roșie;

-zahăr.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți aluatul: puneți untul rece, dar moale, într-un bol adânc. Adăugați zahărul și amestecați cu furculița până la omogenizare.

2.Adăugați smântâna fermentată și amestecați foarte bine.

3.Adăugați praful de copt (puteți să-l înlocuiți cu o linguriță de bicarbonat de sodiu, stins cu oțet). Amestecați.

4.Adăugați treptat făina cernută, amestecând cu lingura de fiecare dată. După ce aluatul se va îngroșa, continuați să-l frământați repede pe masă, adăugând făina rămasă. Aluatul obținut trebuie să fie unsuros și foarte moale.

Cantitatea de făină poate depinde de temperatura untului și consistența smântânii: aveți grijă să nu exagerați, deoarece riscați să obțineți biscuiți foarte uscați.

5.Divizați aluatul în 22 bucățele, cu greutatea de aproximativ 40 g. Modelați-le sub formă de ouă: ovale și lunguiețe. Puneți-le pe tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spații libere între ele.

6.Coaceți biscuiții timp de aproximativ 20 minute, până vor începe să se rumenească, în cuptorul preîncălzit până la 190°C. Cel mai important este să nu-i uscați prea tare.

7.Transferați-i pe grătar și lăsați-i să se răcească.

8.Între timp pregătiți coloranții naturali: curățați sfecla roșie și morcovul de coajă (legumele trebuie să fie crude). Dați-le separat prin răzătoarea mică. Puneți-le în câte o bucată de tifon și stoarceți-le foarte bine. Astfel veți obține două tipuri de suc.

9.Folosind un cuțit mic, scoateți miezul din fiecare biscuit. Începeți de pe partea plată și realizați un orificiu îngrijit în mijlocul lui. Aveți grijă să nu-i deteriorați fața semisferică.

10.Pregătiți umplutura: puneți miezul scos din biscuiți într-un bol și fărâmițați-l. Adăugați laptele condensat și amestecați până veți obține o compoziție vâscoasă (nu trebuie să fie lichidă).

11.Asamblați „piersicile”: umpleți orificiile din biscuiți cu compoziția obținută, ungând complet suprafața a 11 dintre ei. Lipiți câte 2 biscuiți între ei: unul uns complet și unul doar umplut. Îndepărtați excesul de umplutură.

12.Scufundați repede fiecare „piersică” în coloranții pregătiți, după care tăvăliți-o prin zahăr.

13.Lăsați „piersicile” să se usuce, iar apoi serviți-le și bucurați-vă de gustul lor minunat.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa! , Mozocu.Org , Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa! , Mozocu, Biscuiții „Piersicile dulci”. Credeți că se prepară greu și îndelung? Dar nu este așa!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale