Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar

65803873_2556757811084582_5093156576773013504_n-1.jpg

Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar

Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar


Bărbatul cu cea mai mare pensie din România este un nume cunoscut din țară. El are 73 de ani și este fost procuror și șef de penitenciar. Își duce bătrânețea într-o vilă luxoasă din Pitești.

Omul cu cea mai mare pensie din România
V-ați întrebat vreodată cine are cea mai mare pensie din România? Are 73 de ani și este fost comandat al Penitenciarului Colibași. De altfel, este și fost procuror. Bărbatul cu cea mai mare pensie din țară, chiar mai mare și decât a lui Ion Iliescu, trăiește într-o vilă precum un palat, din Pitești, informează capital.ro

Este vorba despre Gheorghe Bălășoiu, care a ieșit la pensie în anul 2005. Dar, înainte de a ieși la pensie, Gheorghe Bălășoiu a lucrat în perioada comunistă, în magistratură și ulterior, i s-a oferit postul de lider al Penitenciarului Colibași. Gheorghe Bălășoiu încasează, așadar, pensia cea mai mare din România: 73.890 lei brut/lună, adică 66.701 lei net/lună, banii pe care îi ia în mână.

Pe cât de mare este pensia lui Gheorghe Bălășoiu, pe atât de bine o duce. Omul cu cea mai mare pensie din țară locuiește într-un sat cochet din Pitești, într-o vilă la care mulți ar visa. Vila lui Gheorghe Bălășoiu se află într-o curte mare și bine îngrijită. Vila are un etaj și, deasupra intrării stema țării, probabil pentru a-și demonstra sentimentul de patriot.

Pensia lui Gheorghe Bălășoiu a ajuns în atenția politicienilor, care îi critică venitul major. Deși pensia lui s-a majorat în perioada cât social-democrații au fost la guvernare, ei au ieșit în față să-și manifeste nemulțumirile.„La 30 de ani de la Revolutie, fostul procuror #comunist Gheorghe Balasoiu, fost comandat al penitenciarului Colibasi, are o #pensie de 73 890 de lei. Restul e poveste”, a scris, la un moment dat, pe facebook, deputatul PSD, Diana Tusa.

Drama lui Gheorghe Bălășoiu
Se spune că banii nu aduc fericirea, iar destinul lui Gheorghe Bălășoiu poate demonstra celebra zicală. Omul cu cea mai mare pensie din România are o dramă pe care mulți părinți nu și-ar dori să o aibă. În anul 2016, fiul său, Mircea, a fos găsit mort în casă, la doar 49 de ani. Acesta nu mai răspundea de zile bune la telefon , iar anchetatorii care au sosit la fața locului au constatat că Mircea ar fi suferit un infarct.

În schimb, cei 73 de ani își spun cuvântul. Gheorghe Bălășoiu are un aspect firav și se bucură de curtea sa.

Sursa: Click.ro.

Atunci când jurnaliștii de la Click.ro l-au vizitat, în anul 2017, Gheorghe Bălășoiu a refuzat să-i invite în casă și a precizat că a trecut printr-o operație.”Sunt operat de curând, altfel v-aş fi invitat la o cafea în casă”, a spus Gheorghe Bălăşoiu, arătând pansamentele de pe abdomen.

Întrebat despre pensia sa, Gheorghe Bălășoiu nu a negat acest aspect. “Dacă aşa spune Casa de Pensii, înseamnă că e adevărat, dar nu ştiu dacă sunt şi alte pensii mai mari. Nu fac eu statistica pensiilor din România”,a spus fostul procuror.

”Ce aveţi cu el? Că a muncit toată viaţa! Doar nu a furat banii, i-a meritat”, au spus vecinii jurnaliștilor veniți să-l viziteze.

Pensia sa majoră ar împărți-o cu nepoții și fiica sa, au mai declarat vecinii din satul unde locuiește Gheorghe Bălășoiu.

”A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea. Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani. Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii. În 2015, tot oraşul a vuit când Mircea a intrat cu noua sa maşină Audi Q7, de 50.000 €, într-un stâlp de iluminat public din oraş. Maşina a fost făcută zob, dar el a fugit de la faţa locului. Tot tăticul a rezolvat: a plătit pagubele şi o amendă. Acum bătrânul Bălăşoiu împarte pensia cu cei şase nepoţi şi îşi vede de bătrâneţe”, a mai spus o altă vecină, în urmă cu doi ani.

Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar , Mozocu.Org , Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar , Mozocu, Bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasează lunar

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top