Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor

andreea-marin-si-iubitul-sunt-chemati-la-pachet-in-fata-judecatorilor-cancan-ro_5ff181d62a559.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Fosta ”Zână” a surprizelor și iubitul ei, consulul României în Libia, sunt chemați în fața judecătorilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile legate de procesul în care este implicată Andreea Marin.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de situația cu care se confruntă ”Zâna surprizelor”.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la începutul acestei luni, pe rolul Tribunalului București s-a înregistrat o acțiune ce are ca obiect „pretenții”, iar în care în dreptul pârâților figurează numele Andreei Marin și al iubitului ei, Adrian Brîncoveanu.

De la ce ar fi pornit disputa

Cea care a depus acțiunea în instanță, reclamanta Eugenia C., pare să fie o mai veche „cunoștință” a consulului României în Libia. Și asta pentru că ar avea mai multe procese cu iubitul Andreei Marin, dintre care doar unul ar fi fost soluționat.Din câte se pare, disputa dintre Adrian Brîncoveanu și respectiva femeie ar fi pornit după ce aceasta ar fi adus niște modificări imobilului în care si iubitul Andreei Marin ar avea locuința.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu sunt așteptați în instanță

Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. 

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare, se arată în decizia instanței din data de 29.01.2020.

Andreea Marin, despre Adrian Brîncoveanu: “E sufletul meu pereche”

Fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize” a făcut mărturii copleșitoare în cadrul unui interviu oferit la începutul acestui an despre partenerul ei de viață.

“E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești trei ani de când suntem împreună”a afirmat Andreea Marin la sfârșitul lui ianuarie 2020, după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică în care a fost însoțită de Adrian Brîncoveanu.

Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor , Mozocu.Org , Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor , Mozocu, Andreea Marin și iubitul sunt chemați, „la pachet”, în fața judecătorilor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top